Dostawy mięsa, wędlin i drobiu

Order Newsletter: 2017 Position: 100761 (oferta nr 3245896)

Client
Zakład Karny w Żytkowicach
State
mazowieckie
Address
26930 Garbatka Letnisko, Żytkowice
Phone
486 211 250
Fax
486 146 030
E-Mail
zk_zytkowice@sw.gov.pl
Created
2017-06-26

Zakład Karny w Żytkowicach

Section I - The contracting

I.1) Name and address: Zakład Karny w Żytkowicach Żytkowice 26930 Garbatka Letnisko mazowieckie tel. 486 211 250 fax. 486 146 030 REGON 103820000000

I.2) Type of contracting: inny: jednostka penitencjarna (zakład karny)

Section II - Object of the contract

II.1) Definition of contract object

II.1.1) Name of order: Dostawy mięsa, wędlin i drobiu

II.1.2) Type of contract: Deliveries

II.1.3) Definition and size or range of contract: Przedmiotem zamówienia jest dostarczanie mięsa, wędlin i drobiu wyszczególnionego w tabeli poniżej do Zakładu Karnego w Żytkowicach w okresie od 27.06.2017 do 31.07.2017 r. (okres niezbędny do wyłonienia dostawcy w/w asortymentu w drodze przetargu nieograniczonego). Dostawy realizowane będą przeciętnie trzy razy na tydzień, od poniedziałku do piątku, za wyjątkiem dni ustawowo wolnych od pracy, w godzinach 08.00-11.00 na podstawie pisemnych lub telefonicznych zamówień jednostkowych składanych przez pracownika służby żywnościowej. Wykonawca zobowiązuje się zrealizować zamówienia jednostkowe w terminie 24 godzin od otrzymania zamówienia od Zamawiającego. 1.mięso wieprzowe kl. 2A, zamawiana ilość 150kg 2.mięso wołowe kl. 2, zamawiana ilość 100kg 3.schab wieprzowy bez kości, zamawiana ilość 50kg 4.słonina, zamawiana ilość 60kg 5.wieprzowina mrożona kl. 2A, zamawiana ilość 400kg 6.wołowina mrożona kl. 2, zamawiana ilość 150kg 7.baleron, zamawiana ilość 40kg 8.boczek wędzony, zamawiana ilość 80kg 9.pachwina wędzona, zamawiana ilość 120kg 10.podgardle wędzone, zamawiana ilość 120kg 11.szynka z łopatki, zamawiana ilość 40kg 12.pasztet drobiowy, zamawiana ilość 40kg 13.pasztet mięsny, zamawiana ilość 150kg 14.smalec, zamawiana ilość 80kg 15.smalec domowy, zamawiana ilość 150kg 16.kiełbasa mortadela, zamawiana ilość 300kg 17.mortadela z indyka, zamawiana ilość 300kg 18.parówki cienkie, zamawiana ilość 200kg 19.parówki drobiowe, zamawiana ilość 100kg 20.boczek śniadaniowy, zamawiana ilość 150kg 21.kiełbasa biała parzona, zamawiana ilość 200kg 22.kiełbasa debreczyńska, zamawiana ilość 400kg 23.kiełbasa drobiowa, zamawiana ilość 50kg 24.kiełbasa jarmarczna, zamawiana ilość 250kg 25.kiełbasa krakowska, zamawiana ilość 40kg 26.kiełbasa staropolska, zamawiana ilość 40kg 27.kiełbasa szynkowa, zamawiana ilość 30kg 28.kiełbasa targowa, zamawiana ilość 400kg 29.kiełbasa zwyczajna, zamawiana ilość 200kg 30.kiełbaski debreczyńskie, zamawiana ilość 50kg 31.Luncheon, zamawiana ilość 350kg 32.mielonka drobiowa, zamawiana ilość 250kg 33.mielonka konserwowa, zamawiana ilość 350kg 34.mielonka tłuszczowa, zamawiana ilość 200kg 35.mielonka tyrolska, zamawiana ilość 150kg 36.pieczeń rzymska, zamawiana ilość 200kg 37.przysmak kozacki, zamawiana ilość 200kg 38.przysmak śniadaniowy, zamawiana ilość 200kg 39.szynka mielona, zamawiana ilość 40kg 40.szynka miodowa, zamawiana ilość 40kg 41.szynkówka picolo, zamawiana ilość 50kg 42.polędwica drobiowa, zamawiana ilość 50kg 43.rolada drobiowa, zamawiana ilość 40kg 44.szynka biała, zamawiana ilość 30kg 45.korpusy z kurczaka, zamawiana ilość 100kg 46.kurczaki, zamawiana ilość 80kg 47.piersi z kurczaka, zamawiana ilość 40kg 48.skrzydła z kurczaka, zamawiana ilość 150kg 49.uda z kurczaka, zamawiana ilość 400kg

II.1.4) Common Procurement Vocabulary (CPV): 15113000-3

II.1.5) Whether submitting a partial offer: no

II.1.6) Whether submitting a variant offer: no

II.1.7) Is expected to provide supplementary contracts: no

Section III - Information on legal, economic, financial and technical

III.1) Conditions relating to the contract:

Security deposit: No information

Section IV - The tender procedure

IV.1) Contract awarding procedure: source procurement

IV.2) Tender evaluation criteria:

IV.2.1) Tender evaluation criteria: No information

IV.2.2) An electronic auction will be used: no

IV.3) Administrative information:

IV.3.1) The website address, which is available terms of reference: No information

IV.3.4) Time limit for receipt of requests to participate or tenders: No information