DOSTAWY MIĘSA I PRODUKTÓW MIĘSNO-WĘDLINIARSKICH ORAZ DROBIU ŚWIEŻEGO I PODROBÓW DROBIOWYCH DLA POTRZEB WOJEWÓDZKIEGO OŚRODKU LECZNICTWA ODWYKOWEGO I ZAKŁADU OPIEKUŃCZO-LECZNICZEGO W GORZYCACH

Order Newsletter: 2018 Position: (oferta nr 3315706)

Client
Wojewódzki Ośrodek Lecznictwa Odwykowego i Zakład Opiekuńczo-Leczniczy w Gorzycach
State
śląskie
Address
44350 Gorzyce, ul. Zamkowa 8
Phone
324 511 697
Fax
324 511 696
Created
2018-01-17

Wojewódzki Ośrodek Lecznictwa Odwykowego i Zakład Opiekuńczo-Leczniczy w Gorzycach

Section I - The contracting

I.1) Name and address: Wojewódzki Ośrodek Lecznictwa Odwykowego i Zakład Opiekuńczo-Leczniczy w Gorzycach ul. Zamkowa 8 44350 Gorzyce śląskie tel. 324 511 697 fax. 324 511 696 REGON 109208500000

I.2) Type of contracting: Inny

Section II - Object of the contract

II.1) Definition of contract object

II.1.1) Name of order: DOSTAWY MIĘSA I PRODUKTÓW MIĘSNO-WĘDLINIARSKICH ORAZ DROBIU ŚWIEŻEGO I PODROBÓW DROBIOWYCH DLA POTRZEB WOJEWÓDZKIEGO OŚRODKU LECZNICTWA ODWYKOWEGO I ZAKŁADU OPIEKUŃCZO-LECZNICZEGO W GORZYCACH

II.1.2) Type of contract: Deliveries

II.1.3) Definition and size or range of contract: Dostawy mięsa i produktów mięsno-wędliniarskich oraz drobiu świeżego i podrobów drobiowych zgodnie z wymaganiami zawartymi w załącznikach: Zadanie nr 1- zał. nr 1b do SIWZ oraz Zadanie nr 2 -zał. nr 1a do SIWZ oraz w ilościach zawartych w Załączniku nr 1d - dla Zadania nr 1 i Załączniku nr 1c - dla Zadania nr 2. Termin realizacji zamówienia wynosi 12 miesięcy. Dostawy 2 razy w tygodniu.

II.1.4) Common Procurement Vocabulary (CPV): 15000000-9

II.1.5) Whether submitting a partial offer: yes

II.1.6) Whether submitting a variant offer: no

II.1.7) Is expected to provide supplementary contracts: no

Section III - Information on legal, economic, financial and technical

III.1) Conditions relating to the contract:

Security deposit: Wykonawca zobowiązany jest przed upływem terminu składania ofert tj. do dnia 24.01.2018r. do godz. 11.15 wnieść wadium w wysokości: 1) 5900,00 PLN (słownie: pięć tysięcy dziewięćset złotych 00/100) - Zadanie nr 1 – mięso i produkty mięsno-wędliniarskie; 2

Section IV - The tender procedure

IV.1) Contract awarding procedure: open tender

IV.2) Tender evaluation criteria:

IV.2.1) Tender evaluation criteria: No information

IV.2.2) An electronic auction will be used: no

IV.3) Administrative information:

IV.3.1) The website address, which is available terms of reference: No information

IV.3.4) Time limit for receipt of requests to participate or tenders: No information