Zakup produktów żywnościowych

Order Newsletter: 2018 Position: (oferta nr 3315761)

Client
Szpital w Szczecinku sp. z o.o.
State
zachodniopomorskie
Address
78-400 Szczecinek, ul. Kościuszki 38 38
Phone
094 3726720, 3726721
Fax
094 3726729, 3730886
www
www.szpital.szczecinek.pl
E-Mail
przetargi@szpital.szczecinek.pl
Created
2018-01-17

Szpital w Szczecinku sp. z o.o.

Section I - The contracting

I.1) Name and address: Szpital w Szczecinku sp. z o.o. ul. Kościuszki 38 38 78-400 Szczecinek zachodniopomorskie tel. 094 3726720, 3726721 fax. 094 3726729, 3730886 REGON 32052419000000 www.szpital.szczecinek.pl

I.2) Type of contracting: Inny

Section II - Object of the contract

II.1) Definition of contract object

II.1.1) Name of order: Zakup produktów żywnościowych

II.1.2) Type of contract: Deliveries

II.1.3) Definition and size or range of contract: 1. Przedmiotem zamówienia jest zakup produktów żywnościowych do Szpital w Szczecinku sp. z o.o, transportem na koszt i ryzyko Wykonawcy. 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Arkusz asortymentowo–cenowy - Załącznik nr 4 będący integralną częścią niniejszej specyfikacji. Wypełniony załącznik należy dołączyć do oferty. 3. Zamówienie podzielono na 11 zadań. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych na poszczególne zadania. Nie dopuszcza się składania ofert częściowych w obrębie jednego zadania. Przedstawienie oferty nie obejmującej całego asortymentu znajdującego się w zadaniu spowoduje jej odrzucenie bez dalszego rozpatrywania. 4. Zamawiający zastrzega sobie prawo do wykorzystania niepełnej ilości asortymentu. Zamawiający wykorzysta 80% ilości produktów określonych w zadaniu. Pozostałe 20% ilości produktów Zamawiający wykorzysta w razie zaistnienia takiej potrzeby. Z tytułu nie wykorzystania pełnej ilości asortymentu nie przysługują Wykonawcy wobec Zamawiającego roszczenia odszkodowawcze. 5. Zamawiający zastrzega sobie możliwość ilościowej zmiany poszczególnych asortymentów do wysokości całkowitej wartości zamówienia określonego umową. 6. Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert wariantowych. 7. Zamawiający nie przewiduje udzielenia zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 lub art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp. 8. Zamawiający nie przewiduje zawarcia umowy ramowej. 9. Wszystkie dostarczane wyroby, usługi, materiały eksploatacyjne i inne środki konieczne do realizacji zadań Zamawiającego muszą być zgodne z obowiązującymi przepisami prawa, w tym także Ochrony Środowiska, BHP, OC, Ppoż., Bezpieczeństwa Informacji i Danych Osobowych oraz Bezpieczeństwa żywności. Informacje i wymagania dodatkowe: 10. Dostarczane produkty żywnościowe powinny być świeże o zapachu, barwie naturalnej dla danego produktu, wolne od jakichkolwiek widocznych substancji obcych, zabrudzeń, w sposób bezpieczny zapakowane w opakowania przeznaczone dla danego produktu. Opakowania powinny być przeznaczone do kontaktu z żywnością. Okresy ważności powinny być odpowiednie dla danego asortymentu, w tym celu Zmawiający wymaga oznakowania produktów, z których wynikać będzie nazwa produktu,termin przydatności do spożycia,nazwa dostawcy – producenta, adres,warunki przechowywania,oznaczenie partii produkcyjnej,oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. Produkty powinny być bez wad fizycznych i jakościowych i odpowiadać Polskim Normom, a szczególności mikrobiologicznym.

II.1.4) Common Procurement Vocabulary (CPV): 15100000-9

II.1.5) Whether submitting a partial offer: yes

II.1.6) Whether submitting a variant offer: no

II.1.7) Is expected to provide supplementary contracts: no

Section III - Information on legal, economic, financial and technical

III.1) Conditions relating to the contract:

Security deposit: No information

Section IV - The tender procedure

IV.1) Contract awarding procedure: open tender

IV.2) Tender evaluation criteria:

IV.2.1) Tender evaluation criteria: No information

IV.2.2) An electronic auction will be used: no

IV.3) Administrative information:

IV.3.1) The website address, which is available terms of reference: No information

IV.3.4) Time limit for receipt of requests to participate or tenders: No information