Order Newsletter: 2018 Position: (oferta nr 3372112)
I.1) Name and address: Powiatowy Zarząd Dróg w Jaśle ul. Rynek 18 18 38-200 Jasło podkarpackie tel. 13 4435140 fax. 13 4462868 REGON 37044672300000 www.powiat.jaslo.pl/pzd
I.2) Type of contracting: Jednostki organizacyjne administracji samorządowej
II.1) Definition of contract object
II.1.1) Name of order: Remont odcinka drogi powiatowej Nr 1832R Bączal - Skołyszyn w km 2+642 – 4+052
II.1.2) Type of contract: Construction works
II.1.3) Definition and size or range of contract: Przedmiot zamówienia obejmuje m.in.: Rozebranie podbudowy o gł. 50 cm – 329 m2 , wykonanie podbudowy żwirowej o gr. 20 cm – 329 m2 , wykonanie podbudowy z mieszanki tłuczniowej - 329 m2 , wyprofilowanie podbudowy mieszanką mineralno – bitumiczną o gr. warstwy 5 cm – 41,125 T, ścięcie poboczy – 1400 m2 , mechaniczne oczyszczenie nawierzchni – 7700 m2 , skropienie nawierzchni bitumem – 7700,00 m2 , wykonanie warstwy profilowej z mieszanek mineralno – bitumicznych o gr. 5 cm - 962,5 T, wykonanie nawierzchni z mieszanki mineralno – bitumicznej gr. 4 cm – 7700 m2 , uzupełnienie poboczy mieszanką tłuczniową – 1400 m2 .
II.1.4) Common Procurement Vocabulary (CPV): 45233140-2
II.1.5) Whether submitting a partial offer: no
II.1.6) Whether submitting a variant offer: no
II.1.7) Is expected to provide supplementary contracts: no
III.1) Conditions relating to the contract:
Security deposit: 1. Każdy wykonawca przystępujący do przetargu jest zobowiązany wnieść wadium w wysokości: 10 000,00 zł. (dziesięć tysięcy złotych) 2. Wadium może być wnoszone w jednej lub kilku następujących formach: 1) pieniądzu, 2) poręczeniach bankowych lub poręcze
IV.1) Contract awarding procedure: open tender
IV.2) Tender evaluation criteria:
IV.2.1) Tender evaluation criteria: No information
IV.2.2) An electronic auction will be used: no
IV.3) Administrative information:
IV.3.1) The website address, which is available terms of reference: No information
IV.3.4) Time limit for receipt of requests to participate or tenders: No information