Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr. 1 w Raciborzu.

Order Newsletter: 2018 Position: (oferta nr 3372128)

Client
Szkoła Podstawowa Nr 1 z Oddziałami Integracyjnymi im. Powstańców Śląskich w Raciborzu
State
śląskie
Address
47400 Racibórz, ul. Cecylii 30
Phone
32 415 50 17
Fax
32 417 10 38
www
www.bipraciborz.pl
E-Mail
sp1integracja@wp.pl
Created
2018-06-18

Szkoła Podstawowa Nr 1 z Oddziałami Integracyjnymi im. Powstańców Śląskich w Raciborzu

Section I - The contracting

I.1) Name and address: Szkoła Podstawowa Nr 1 z Oddziałami Integracyjnymi im. Powstańców Śląskich w Raciborzu ul. Cecylii 30 47400 Racibórz śląskie tel. 32 415 50 17 fax. 32 417 10 38 REGON 72396800000 www.bipraciborz.pl

I.2) Type of contracting: Administracja samorządowa

Section II - Object of the contract

II.1) Definition of contract object

II.1.1) Name of order: Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr. 1 w Raciborzu.

II.1.2) Type of contract: Deliveries

II.1.3) Definition and size or range of contract: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych wraz z transportem do siedziby Szkoły Podstawowej nr. 1 z Oddziałami Integracyjnymi im. Powstańców Śląskich, ul. Cecylii 30, 47-400 Racibórz. Zakres dostawy produktów żywnościowych obejmuje dostawy: 1). Świeżych warzyw i owoców. 2). Wyrobów piekarniczych. 3). Mrożonych artykułów spożywczych. 4). Świeżych wyrobów garmażeryjnych. 5). Świeżych jaj kurzych. 6). Artykułów spożywczych sypkich, koncentratów i przypraw. 7). Świeżego mięsa i wędlin. 8). Świeżego drobiu. 9). Mleka i produktów mleczarskich. 10). Ryb mrożonych. Przedmiot zamówienia został podzielony na 10 części; Część 1 – Dostawa świeżych warzyw i owoców. Część 2 – Dostawa wyrobów piekarniczych. Część 3 – Dostawa mrożonych artykułów spożywczych. Część 4 – Dostawa świeżych wyrobów garmażeryjnych. Część 5 – Dostawa świeżych jaj kurzych. Część 6 – Dostawa artykułów spożywczych sypkich, koncentratów i przypraw. Część 7 – Dostawa świeżego mięsa i wędlin. Część 8 – Dostawa świeżego drobiu. Część 9 – Dostawa mleka i produktów mleczarskich. Część 10 – Dostawa ryb mrożonych. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr. 1A, 1B, 1C, 1D, 1E, 1F,1G, 1H, 1I, 1J, (Formularze ofertowe) do SIWZ

II.1.4) Common Procurement Vocabulary (CPV): 15000000-8

II.1.5) Whether submitting a partial offer: yes

II.1.6) Whether submitting a variant offer: no

II.1.7) Is expected to provide supplementary contracts: no

Section III - Information on legal, economic, financial and technical

III.1) Conditions relating to the contract:

Security deposit: No information

Section IV - The tender procedure

IV.1) Contract awarding procedure: open tender

IV.2) Tender evaluation criteria:

IV.2.1) Tender evaluation criteria: No information

IV.2.2) An electronic auction will be used: no

IV.3) Administrative information:

IV.3.1) The website address, which is available terms of reference: No information

IV.3.4) Time limit for receipt of requests to participate or tenders: No information