Obsługa informatyczna strony www NCEŻ IŻŻ i uzupełnienie tr eści (w tym przygotowywanie nowych treści video i animacji). Prowadzenie i obsługa centrum dietetycznego online (w tym modyfikacje dotychczasowego systemu w zakresie zmian funkcjonalnych, wizu

Order Newsletter: 2018 Position: (oferta nr 3394496)

Client
Instytut Żywności i Żywienia im. prof. dra med. Aleksandra Szczygła
State
mazowieckie
Address
02903 Warszawa, ul. Powsińska
Phone
225 509 767
E-Mail
jsedzik@izz.waw.pl
Created
2018-08-08

Instytut Żywności i Żywienia im. prof. dra med. Aleksandra Szczygła

Section I - The contracting

I.1) Name and address: Instytut Żywności i Żywienia im. prof. dra med. Aleksandra Szczygła ul. Powsińska 02903 Warszawa mazowieckie tel. 225 509 767 REGON 28847800000

I.2) Type of contracting: Inny

Section II - Object of the contract

II.1) Definition of contract object

II.1.1) Name of order: Obsługa informatyczna strony www NCEŻ IŻŻ i uzupełnienie tr eści (w tym przygotowywanie nowych treści video i animacji). Prowadzenie i obsługa centrum dietetycznego online (w tym modyfikacje dotychczasowego systemu w zakresie zmian funkcjonalnych, wizu

II.1.2) Type of contract: Services

II.1.3) Definition and size or range of contract: Obsługa informatyczna strony www NCEŻ IŻŻ i uzupełnienie treści (w tym przygotowywanie nowych treści video i animacji). Prowadzenie centrum dietetycznego online. Rozszerzenie funkcji o porady rodzinne. W ramach Narodowego Programu Zdrowia. Szczegółowy Opis Przedmiotu Zamówienia stanowi załącznik nr 1 do SIWZ.

II.1.4) Common Procurement Vocabulary (CPV): 72413000-8

II.1.5) Whether submitting a partial offer: no

II.1.6) Whether submitting a variant offer: no

II.1.7) Is expected to provide supplementary contracts: no

Section III - Information on legal, economic, financial and technical

III.1) Conditions relating to the contract:

Security deposit: Zamawiający wymaga wniesienia wadium w wysokości 10 000,00 zł (słownie: dziesięć tysięcy złotych);

Section IV - The tender procedure

IV.1) Contract awarding procedure: open tender

IV.2) Tender evaluation criteria:

IV.2.1) Tender evaluation criteria: No information

IV.2.2) An electronic auction will be used: no

IV.3) Administrative information:

IV.3.1) The website address, which is available terms of reference: No information

IV.3.4) Time limit for receipt of requests to participate or tenders: No information