Order Newsletter: 2018 Position: (oferta nr 3403390)
I.1) Name and address: Akademia Morska w Szczecinie ul. Wały Chrobrego 42371 70500 Szczecin zachodniopomorskie tel. 914 809 400 fax. 914 809 575 REGON 14512900000
I.2) Type of contracting: Inny
II.1) Definition of contract object
II.1.1) Name of order: Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych (mięso, wędliny) dla statku Nawigator XXI
II.1.2) Type of contract: Deliveries
II.1.3) Definition and size or range of contract: 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych (mięso, wędliny) dla statku NAWIGATOR XXI. Dokładny opis przedmiotu zamówienia określa załącznik nr 1a do SIWZ. 2. Nomenklatura wg CPV 15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 3. Podane przez Zamawiającego ewentualne nazwy (znaki towarowe), mają charakter przykładowy, a ich wskazanie ma na celu określenie oczekiwanego standardu, przy czym Zamawiający dopuszcza składanie ofert równoważnych w zakresie sporządzonego opisu przedmiotu zamówienia. 4. Przedmiot zamówienia określono poprzez wskazanie obiektywnych cech technicznych i jakościowych oraz standardów, dla których określenia dopuszcza się wskazanie przykładowych znaków towarowych. 5. W przypadku produktów wymienionych w opisie przedmiotu zamówienia przez Zamawiającego, dla których Wykonawca ma podać oferowany produkt [(nazwa produktu i nazwa producenta) lub (nazwa produktu i nazwa (lub firma) podmiotu, w imieniu którego produkt jest sprzedawany)], Wykonawca oferuje tylko jeden produkt w ramach poszczególnego asortymentu (w kolumnie d). Na Wykonawcy spoczywa obowiązek udokumentowania, iż oferowany produkt spełnia wymagania podane przy opisie produktu (kolumna b). Oferta Wykonawcy, który nie wskaże żadnego produktu lub który wskaże więcej niż jeden produkt dla danej pozycji zostanie odrzucona w zadaniu, którego dotyczy asortyment.
II.1.4) Common Procurement Vocabulary (CPV): 15100000-9
II.1.5) Whether submitting a partial offer: no
II.1.6) Whether submitting a variant offer: no
II.1.7) Is expected to provide supplementary contracts: no
III.1) Conditions relating to the contract:
Security deposit: No information
IV.1) Contract awarding procedure: open tender
IV.2) Tender evaluation criteria:
IV.2.1) Tender evaluation criteria: No information
IV.2.2) An electronic auction will be used: no
IV.3) Administrative information:
IV.3.1) The website address, which is available terms of reference: No information
IV.3.4) Time limit for receipt of requests to participate or tenders: No information