Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych (mięso, wędliny) dla statku Nawigator XXI

Order Newsletter: 2018 Position: (oferta nr 3403390)

Client
Akademia Morska w Szczecinie
State
zachodniopomorskie
Address
70500 Szczecin, ul. Wały Chrobrego 42371
Phone
914 809 400
Fax
914 809 575
E-Mail
bzp@am.szczecin.pl
Created
2018-09-19

Akademia Morska w Szczecinie

Section I - The contracting

I.1) Name and address: Akademia Morska w Szczecinie ul. Wały Chrobrego 42371 70500 Szczecin zachodniopomorskie tel. 914 809 400 fax. 914 809 575 REGON 14512900000

I.2) Type of contracting: Inny

Section II - Object of the contract

II.1) Definition of contract object

II.1.1) Name of order: Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych (mięso, wędliny) dla statku Nawigator XXI

II.1.2) Type of contract: Deliveries

II.1.3) Definition and size or range of contract: 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych (mięso, wędliny) dla statku NAWIGATOR XXI. Dokładny opis przedmiotu zamówienia określa załącznik nr 1a do SIWZ. 2. Nomenklatura wg CPV 15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 3. Podane przez Zamawiającego ewentualne nazwy (znaki towarowe), mają charakter przykładowy, a ich wskazanie ma na celu określenie oczekiwanego standardu, przy czym Zamawiający dopuszcza składanie ofert równoważnych w zakresie sporządzonego opisu przedmiotu zamówienia. 4. Przedmiot zamówienia określono poprzez wskazanie obiektywnych cech technicznych i jakościowych oraz standardów, dla których określenia dopuszcza się wskazanie przykładowych znaków towarowych. 5. W przypadku produktów wymienionych w opisie przedmiotu zamówienia przez Zamawiającego, dla których Wykonawca ma podać oferowany produkt [(nazwa produktu i nazwa producenta) lub (nazwa produktu i nazwa (lub firma) podmiotu, w imieniu którego produkt jest sprzedawany)], Wykonawca oferuje tylko jeden produkt w ramach poszczególnego asortymentu (w kolumnie d). Na Wykonawcy spoczywa obowiązek udokumentowania, iż oferowany produkt spełnia wymagania podane przy opisie produktu (kolumna b). Oferta Wykonawcy, który nie wskaże żadnego produktu lub który wskaże więcej niż jeden produkt dla danej pozycji zostanie odrzucona w zadaniu, którego dotyczy asortyment.

II.1.4) Common Procurement Vocabulary (CPV): 15100000-9

II.1.5) Whether submitting a partial offer: no

II.1.6) Whether submitting a variant offer: no

II.1.7) Is expected to provide supplementary contracts: no

Section III - Information on legal, economic, financial and technical

III.1) Conditions relating to the contract:

Security deposit: No information

Section IV - The tender procedure

IV.1) Contract awarding procedure: open tender

IV.2) Tender evaluation criteria:

IV.2.1) Tender evaluation criteria: No information

IV.2.2) An electronic auction will be used: no

IV.3) Administrative information:

IV.3.1) The website address, which is available terms of reference: No information

IV.3.4) Time limit for receipt of requests to participate or tenders: No information