Dostawy wędlin drobiowych, mięsa drobiowego, wędlin wieprzowych, mięsa wieprzowego i wołowego, ryb i przetworów rybnych oraz konserw mięsnych do Zakładu Karnego w Garbalinie

Order Newsletter: 2018 Position: (oferta nr 3414044)

Client
Zakład Karny w Garbalinie
State
łódzkie
Address
99100 Łęczyca,
Phone
024 3880000, 3880032
Fax
243 880 008
Created
2018-10-18

Zakład Karny w Garbalinie

Section I - The contracting

I.1) Name and address: Zakład Karny w Garbalinie 99100 Łęczyca łódzkie tel. 024 3880000, 3880032 fax. 243 880 008 REGON 32123000000

I.2) Type of contracting: Inny

Section II - Object of the contract

II.1) Definition of contract object

II.1.1) Name of order: Dostawy wędlin drobiowych, mięsa drobiowego, wędlin wieprzowych, mięsa wieprzowego i wołowego, ryb i przetworów rybnych oraz konserw mięsnych do Zakładu Karnego w Garbalinie

II.1.2) Type of contract: Deliveries

II.1.3) Definition and size or range of contract: 1. Przedmiot zamówienia: Sukcesywne dostawy do siedziby Zamawiającego produktów żywnościowych w następującym asortymencie i ilościach: Część I – wędliny drobiowe - parówki drobiowe - 1000 kg - serdelki drobiowe - 2000 kg - kiełbasa śląska drobiowa - 3700 kg - kiełbasa śniadaniowa drobiowa - 4100 kg - kiełbasa kanapkowa drobiowa - 2600 kg - kiełbasa szynkowa drobiowa - 1500 kg - kiełbasa żywiecka drobiowa - 1000 kg - mortadela drobiowa - 2100 kg - kiełbasa parówkowa drobiowa parzona - 1700 kg - kiełbasa biała drobiowa parzona - 2600 kg - lunch meat drobiowy - 3300 kg - blok drobiowy - 1600 kg - polędwica drobiowa - 800 kg - szynka drobiowa - 600 kg - pasztetowa drobiowa - 2500 kg - pasztet drobiowy - 2400 kg Część II – mięso drobiowe - ćwiartka tylna z kurczaka – nie mrożona - 4300 kg - filet z piersi kurczaka – nie mrożony - 400 kg - wątroba drobiowa – nie mrożona - 2000 kg - żołądki drobiowe – nie mrożone - 2800 kg - skrzydełka z kurczaka – nie mrożone - 1200 kg - mięso mielone drobiowe – nie mrożone - 5000 kg - kotlet drobiowy – wyrób garmażeryjny (waga 1 szt. 90-100g) - 800 kg Część III – wędliny wieprzowe - kiełbasa parówkowa - 1100 kg - mortadela - 2400 kg - kiełbasa zwyczajna - 3800 kg - kiełbasa podwawelska - 3500 kg - kiełbasa krakowska - 500 kg - kiełbasa golonkowa - 4300 kg - mielonka wieprzowa - 2500 kg - pasztet wołowo- wieprzowy - 1000 kg - kaszanka - 2600 kg - salceson włoski - 1500 kg - szynka wieprzowa gotowana grubo rozdrobniona - 600 kg - pieczeń rzymska - 1500 kg - pieczeń myśliwska - 1900 kg - kiełbasa mielonka wieprzowa - 1300 kg - szynka tyrolska - 2200 kg - kiełbasa zielonogórska - 800 kg Część IV – mięso wieprzowe, wołowe - łopatka wieprzowa 4D bez kości - 4000 kg - mięso mielone wieprzowo – wołowe – nie mrożone - 4000 kg - karkówka wieprzowa bez kości - 200 kg - mięso gulaszowe wołowe kl. II – nie mrożone - 1700 kg Część V – ryby i przetwory rybne - filet rybny mrożony (szaterpak) -350 kg - burgery rybne panierowane (50-110g/szt.) produkt mrożony -1500 kg - płaty śledziowe solone -1300 kg - paprykarz szczeciński, puszka z samootwieraczem (300-330g/szt) -1700 kg - szprot w pomidorach, puszka z samootwieraczem, (300-330g/szt.) - 1000kg - konserwa - sałatka pikantna z makreli z warzywami, puszka z samootwieraczem (300-330g/szt.) - 1000kg Część VI – konserwy mięsne - konserwa turystyczna, puszka z samootwieraczem (290-300g/szt.) - 2500 kg - przysmak śniadaniowy, puszka z samootwieraczem (300g/szt.) - 2000 kg - szynka konserwowa, puszka z samootwieraczem (100g/szt.) - 120 kg - pasztet drobiowy alupak (100-130g/szt.) - 150 kg

II.1.4) Common Procurement Vocabulary (CPV): 15131135-0

II.1.5) Whether submitting a partial offer: yes

II.1.6) Whether submitting a variant offer: no

II.1.7) Is expected to provide supplementary contracts: no

Section III - Information on legal, economic, financial and technical

III.1) Conditions relating to the contract:

Security deposit: No information

Section IV - The tender procedure

IV.1) Contract awarding procedure: open tender

IV.2) Tender evaluation criteria:

IV.2.1) Tender evaluation criteria: No information

IV.2.2) An electronic auction will be used: no

IV.3) Administrative information:

IV.3.1) The website address, which is available terms of reference: No information

IV.3.4) Time limit for receipt of requests to participate or tenders: No information