Dostawa produktów żywnościowych do 35 WOG tj. olei i tłuszczy roślinnych, mleka i przetworów mleczarskich, pieczywa i wyrobów cukierniczych, tłuszczy zwierzęcych przeznaczonych na bieżące żywienie żołnierzy jednostek wojskowych znajdujących się w rejonie

Order Newsletter: 2018 Position: (oferta nr 3414056)

Client
Jednostka Wojskowa 3811
State
małopolskie
Address
30-901 Kraków, Rząska, ul. Krakowska 2 2
Phone
+48 12 4555059; 4555116
Fax
+48 12 4555059, +48 12 4555103
E-Mail
szp@35wog.mil.pl
Created
2018-10-18

Jednostka Wojskowa 3811

Section I - The contracting

I.1) Name and address: Jednostka Wojskowa 3811 Rząska, ul. Krakowska 2 2 30-901 Kraków małopolskie tel. +48 12 4555059; 4555116 fax. +48 12 4555059, +48 12 4555103 REGON 12150664500000

I.2) Type of contracting: Inny

Section II - Object of the contract

II.1) Definition of contract object

II.1.1) Name of order: Dostawa produktów żywnościowych do 35 WOG tj. olei i tłuszczy roślinnych, mleka i przetworów mleczarskich, pieczywa i wyrobów cukierniczych, tłuszczy zwierzęcych przeznaczonych na bieżące żywienie żołnierzy jednostek wojskowych znajdujących się w rejonie

II.1.2) Type of contract: Deliveries

II.1.3) Definition and size or range of contract: 1.1 Przedmiotem zamówienia jest dostawa produktów żywnościowych do 35 WOG tj. olei i tłuszczy roślinnych, mleka i przetworów mleczarskich, pieczywa i wyrobów cukierniczych, tłuszczy zwierzęcych przeznaczonych na bieżące żywienie żołnierzy jednostek wojskowych znajdujących się w rejonie zaopatrywania w 2019 r. 1.2 Przedmiot zamówienia Zamawiający podzielił na cztery części tj.:  część nr 1 – „Dostawa do 35 WOG olei i tłuszczy roślinnych przeznaczonych na bieżące żywienie żołnierzy jednostek wojskowych znajdujących się w rejonie zaopatrywania w 2019 roku.” Przedmiotem zamówienia dla część nr 1 jest dostawa do 35 WOG olei i tłuszczy roślinnych przeznaczonych na bieżące żywienie żołnierzy jednostek wojskowych znajdujących się w rejonie zaopatrywania w 2019 roku. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dla części nr 1 zawarty jest w załączniku nr 5 do SIWZ.  część nr 2 – „Dostawa do 35 WOG mleka i przetworów mleczarskich przeznaczonych na bieżące żywienie żołnierzy jednostek wojskowych znajdujących się w rejonie zaopatrywania w 2019 roku.” Przedmiotem zamówienia dla część nr 2 jest dostawa do 35 WOG mleka i przetworów mleczarskich przeznaczonych na bieżące żywienie żołnierzy jednostek wojskowych znajdujących się w rejonie zaopatrywania w 2019 roku. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dla części nr 2 zawarty jest w załączniku nr 5 do SIWZ.  część nr 3 – „Dostawa do 35 WOG pieczywa i wyrobów cukierniczych przeznaczonych na bieżące żywienie żołnierzy jednostek wojskowych znajdujących się w rejonie zaopatrywania w 2019 roku.” Przedmiotem zamówienia dla część nr 3 jest dostawa do 35 WOG pieczywa i wyrobów cukierniczych przeznaczonych na bieżące żywienie żołnierzy jednostek wojskowych znajdujących się w rejonie zaopatrywania w 2019 roku. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dla części nr 3 zawarty jest w załączniku nr 5 do SIWZ.  część nr 4 – „Dostawa do 35 WOG tłuszczy zwierzęcych przeznaczonych na bieżące żywienie żołnierzy jednostek wojskowych znajdujących się w rejonie zaopatrywania w 2019 roku.”.” Przedmiotem zamówienia dla część nr 3 jest dostawa do 35 WOG tłuszczy zwierzęcych przeznaczonych na bieżące żywienie żołnierzy jednostek wojskowych znajdujących się w rejonie zaopatrywania w 2019 roku. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dla części nr 4 zawarty jest w załączniku nr 5 do SIWZ.

II.1.4) Common Procurement Vocabulary (CPV): 15400000-2

II.1.5) Whether submitting a partial offer: yes

II.1.6) Whether submitting a variant offer: no

II.1.7) Is expected to provide supplementary contracts: no

Section III - Information on legal, economic, financial and technical

III.1) Conditions relating to the contract:

Security deposit: 2.1. Zamawiający wymaga wniesienia wadium w wysokości:  część nr 1 w kwocie – 650,00 zł (słownie zł: sześćset pięćdziesiąt)  część nr 2 w kwocie – 3 900,00 zł (słownie zł: trzy tysiące dziewięćset)  część nr 3 w kwocie – 2 900,00 zł (słownie z

Section IV - The tender procedure

IV.1) Contract awarding procedure: open tender

IV.2) Tender evaluation criteria:

IV.2.1) Tender evaluation criteria: No information

IV.2.2) An electronic auction will be used: no

IV.3) Administrative information:

IV.3.1) The website address, which is available terms of reference: No information

IV.3.4) Time limit for receipt of requests to participate or tenders: No information