Dostawa świeżego mięsa i wędlin w 2019r. do Kuchni Cateringowych w Kielcach przy ul.: Kołłątaja 4, Krzyżanowskiej 8 i Jagiellońskiej 76,

Order Newsletter: 2018 Position: (oferta nr 3423792)

Client
Miejska Kuchnia Cateringowa w Kielcach
State
świętokrzyskie
Address
25-723 Kielce, ul. Piekoszowska 36A 36
Phone
41 344 37 30
Fax
41 344 37 30
E-Mail
e.suslo@mkc.mopr.kielce.pl
Created
2018-11-19

Miejska Kuchnia Cateringowa w Kielcach

Section I - The contracting

I.1) Name and address: Miejska Kuchnia Cateringowa w Kielcach ul. Piekoszowska 36A 36 25-723 Kielce świętokrzyskie tel. 41 344 37 30 fax. 41 344 37 30 REGON 26035068400000

I.2) Type of contracting: Administracja samorządowa

Section II - Object of the contract

II.1) Definition of contract object

II.1.1) Name of order: Dostawa świeżego mięsa i wędlin w 2019r. do Kuchni Cateringowych w Kielcach przy ul.: Kołłątaja 4, Krzyżanowskiej 8 i Jagiellońskiej 76,

II.1.2) Type of contract: Deliveries

II.1.3) Definition and size or range of contract: Dostawa świeżego mięsa i wędlin w 2019r. do Kuchni Cateringowych w Kielcach przy ul.: Kołłątaja 4, Krzyżanowskiej 8 i Jagiellońskiej 76, według ilości i asortymentu określonego w załączniku nr 1A. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia – załącznik nr 1A formularz cenowy.Realizacja zamówienia odbywać się będzie na podstawie zamówień cząstkowych składanych telefonicznie, faksem lub za pomocą poczty elektronicznej przez upoważnionego pracownika. Zamawiającego z minimum jednodniowym wyprzedzeniem przed datą wymaganej dostawy lub w nagłych przypadkach po telefonicznym uzgodnieniu.

II.1.4) Common Procurement Vocabulary (CPV): 15100000-9

II.1.5) Whether submitting a partial offer: no

II.1.6) Whether submitting a variant offer: no

II.1.7) Is expected to provide supplementary contracts: no

Section III - Information on legal, economic, financial and technical

III.1) Conditions relating to the contract:

Security deposit: No information

Section IV - The tender procedure

IV.1) Contract awarding procedure: open tender

IV.2) Tender evaluation criteria:

IV.2.1) Tender evaluation criteria: No information

IV.2.2) An electronic auction will be used: no

IV.3) Administrative information:

IV.3.1) The website address, which is available terms of reference: No information

IV.3.4) Time limit for receipt of requests to participate or tenders: No information