Dostawy nabiału i jaj kurzych

Order Newsletter: 2018 Position: (oferta nr 3430942)

Client
Zakład Karny w Żytkowicach
State
mazowieckie
Address
26930 Garbatka Letnisko, Żytkowice
Phone
486 211 250
Fax
486 146 030
E-Mail
zk_zytkowice@sw.gov.pl
Created
2018-12-06

Zakład Karny w Żytkowicach

Section I - The contracting

I.1) Name and address: Zakład Karny w Żytkowicach Żytkowice 26930 Garbatka Letnisko mazowieckie tel. 486 211 250 fax. 486 146 030 REGON 103820000000

I.2) Type of contracting: Inny

Section II - Object of the contract

II.1) Definition of contract object

II.1.1) Name of order: Dostawy nabiału i jaj kurzych

II.1.2) Type of contract: Deliveries

II.1.3) Definition and size or range of contract: CZĘŚĆ I: Nabiał 1.Mleko w proszku; Opis przedmiotu zamówienia: Mleko o zawartości maks. 2 % tłuszczu. Wygląd: proszek sypki, jednolity bez grudek. Smak i zapach: charakterystyczny mleczny, bez obcych posmaków i zapachów. Opakowanie maksymalnie 25 kg. Termin przydatności do spożycia minimum 60 dni od daty dostawy. Ilość na okres umowy: 1 200 kg. 2. Ser żółty; Opis przedmiotu zamówienia:Ser twardy żółty typu gouda, edamski. Pojedynczy blok o wadze do 3 kg. Okres przydatności do spożycia minimum 14 dni od daty dostawy. Ilość na okres umowy: 400 kg. 3. Ser topiony; Opis przedmiotu zamówienia: Ser topiony, opakowanie jednostkowe kostka o wadze 100 g. Smak serka: naturalny bez dodatków smakowych; lub z dodatkami smakowymi. Okres przydatności do spożycia minimum 60 dni od daty dostawy. Ilość na okres umowy: 1 200 kg. 4. Jogurt owocowy; Opis przedmiotu zamówienia: Jogurt owocowy z wkładem owocowym minimum 2%. Preferowane smaki: wiśniowy, truskawkowy, malinowy, brzoskwiniowy, jagodowy, owoce leśne. Opakowanie jednostkowe o wielkości 150 g. Okres przydatności do spożycia minimum 14 dni od daty dostawy. Ilość na okres umowy: 600 kg. 5. Jogurt naturalny; Opis przedmiotu zamówienia: Jogurt naturalny bez dodatków smakowych, cukru, substancji słodzących. Opakowanie jednostkowe o wielkości 150 g. Okres przydatności do spożycia minimum 14 dni od daty dostawy. Ilość na okres umowy: 600 kg. 6. Śmietana; Opis przedmiotu zamówienia: Śmietana o zawartości 12% tłuszczu. Pakowana w opakowania jednostkowe maksymalnie 1 litr. Okres przydatności do spożycia minimum 7 dni od daty dostawy. Ilość na okres umowy: 800 l. 7. Margaryna; Opis przedmiotu zamówienia: Margaryna z tłuszczów roślinnych z domieszką masła (minimum 2,5% zawartości ogólnej tłuszczów). Zawartość tłuszczów minimum 50%. Pakowana w kostki o wadze 200 g każda. Okres przydatności do spożycia minimum 30 dni od daty dostawy. Ilość na okres umowy: 9 000 kg. 8. Margaryna miękka; Opis przedmiotu zamówienia: Margaryna wyłącznie z tłuszczów pochodzenia roślinnego, utwardzanych metodami enzymatycznymi. Opakowanie o wadze netto 200-250 g. Minimalna zawartość tłuszczów 50% objętości. Ilość na okres umowy: 1 500 kg. 9. Twaróg chudy; Opis przedmiotu zamówienia: Twaróg chudy o zawartości tłuszczu do 2% tłuszczu. Dostarczany w kostkach o wadze 200-250 g każda. Okres przydatności do spożycia minimum 7 dni od daty dostawy. Ilość na okres umowy: 3 500 kg. 10. Serek wiejski; Opis przedmiotu zamówienia: Serek wiejski (cottage cheese) naturalny bez dodatków smakowych. Pakowany w opakowania jednostkowe o wadze 150 g. Okres przydatności do spożycia minimum 14 dni od daty dostawy. Ilość na okres umowy: 600 kg. 11. Serek homogenizowany; Opis przedmiotu zamówienia: Serek homogenizowany naturalny bądź smakowy. Pakowany w opakowania jednostkowe o wadze 150 g. Okres przydatności do spożycia minimum 14 dni od daty dostawy. Ilość na okres umowy: 650 kg. 12. Serek fromage z ziołami; Opis przedmiotu zamówienia: Serek fromage z wsadem ziołowym. Pakowany w opakowania jednostkowe o wadze 100 -150 g. Okres przydatności do spożycia minimum 14 dni od daty dostawy. Ilość na okres umowy: 650 kg. CZĘŚĆ II: Jaja kurze 13. Jaja kurze; Opis przedmiotu zamówienia: Jajko kurze konsumpcyjne, klasa A, wielkość L, waga 63 g do 73 g. Skorupa jaja powinna być gładka z lekkim połyskiem, czysta i nieuszkodzona. Okres przydatności do spożycia co najmniej 14 dni od daty dostawy. Ilość na okres umowy 100 000 szt.

II.1.4) Common Procurement Vocabulary (CPV): 15511700-0

II.1.5) Whether submitting a partial offer: yes

II.1.6) Whether submitting a variant offer: no

II.1.7) Is expected to provide supplementary contracts: no

Section III - Information on legal, economic, financial and technical

III.1) Conditions relating to the contract:

Security deposit: No information

Section IV - The tender procedure

IV.1) Contract awarding procedure: open tender

IV.2) Tender evaluation criteria:

IV.2.1) Tender evaluation criteria: No information

IV.2.2) An electronic auction will be used: no

IV.3) Administrative information:

IV.3.1) The website address, which is available terms of reference: No information

IV.3.4) Time limit for receipt of requests to participate or tenders: No information