„Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych w celu realizacji żywienia zbiorowego dla uczestników form szkoleniowych, organizowanych na terenie Centrum Szkoleniowego w Sulejówku”

Order Newsletter: 2018 Position: (oferta nr 3430969)

Client
Ośrodek Rozwoju Edukacji
State
mazowieckie
Address
00-478 Warszawa, Al. Ujazdowskie 28 28
Phone
22 345 37 00
Fax
22 345 37 70
www
www.ore.edu.pl
E-Mail
iwona.koscielniak@ore.edu.pl
Created
2018-12-06

Ośrodek Rozwoju Edukacji

Section I - The contracting

I.1) Name and address: Ośrodek Rozwoju Edukacji Al. Ujazdowskie 28 28 00-478 Warszawa mazowieckie tel. 22 345 37 00 fax. 22 345 37 70 REGON 14214358300000 www.ore.edu.pl

I.2) Type of contracting: Podmiot prawa publicznego

Section II - Object of the contract

II.1) Definition of contract object

II.1.1) Name of order: „Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych w celu realizacji żywienia zbiorowego dla uczestników form szkoleniowych, organizowanych na terenie Centrum Szkoleniowego w Sulejówku”

II.1.2) Type of contract: Deliveries

II.1.3) Definition and size or range of contract: 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych w celu realizacji żywienia zbiorowego dla uczestników form szkoleniowych, organizowanych na terenie Centrum Szkoleniowego w Sulejówku. 2. Zamówienia będą dokonywane sukcesywnie na podstawie przekazywanych zamówień częściowych, stosownie do potrzeb Zamawiającego 3. Dostawy odbywać się będą transportem Wykonawcy. 4. Zamówienie jest podzielone na 7 części/pakietów: 1) Część nr 1 - art. spożywcze: konserwowe, sypkie, oleje, mrożonki, słodycze; 2) Część nr 2 - art. spożywcze: warzywa i owoce; 3) Część nr 3 - art. spożywcze: nabiał i jego przetwory; 4) Część nr 4 - art. spożywcze: napoje, kawa, herbata; 5) Część nr 5 - art. spożywcze: pieczywo, ciastka, ciasto; 6) Część nr 6 - art. spożywcze pochodzenia zwierzęcego: mięso, ryby, przetwory mięsne i rybne, produkty garmażeryjne; 7) Część nr 7 - art. Spożywcze: jaja kurze. 5. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia został zawarty w Załączniku nr 1 do SIWZ (Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia).

II.1.4) Common Procurement Vocabulary (CPV): 15800000-6

II.1.5) Whether submitting a partial offer: yes

II.1.6) Whether submitting a variant offer: no

II.1.7) Is expected to provide supplementary contracts: no

Section III - Information on legal, economic, financial and technical

III.1) Conditions relating to the contract:

Security deposit: No information

Section IV - The tender procedure

IV.1) Contract awarding procedure: open tender

IV.2) Tender evaluation criteria:

IV.2.1) Tender evaluation criteria: No information

IV.2.2) An electronic auction will be used: no

IV.3) Administrative information:

IV.3.1) The website address, which is available terms of reference: No information

IV.3.4) Time limit for receipt of requests to participate or tenders: No information