Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej w Zespole Szkół Ogólnokształcących i Policealnych w Wysokiem Mazowieckiem.

Order Newsletter: 2018 Position: (oferta nr 3432927)

Client
Zespół Szkół Ogólnokształcących i Policealnych
State
podlaskie
Address
18-200 Wysokie Mazowieckie, ul. 1000-lecia 15 15
Phone
0-86 275 22 35
Fax
0-86 275 22 35
www
http://www.jagiellonczyk.org.pl/, http://bip.st.wysmaz.wrotapodlasia.pl/Przetargi/PZOSiPO/
E-Mail
sekretariat@jagiellonczyk.org.pl
Created
2018-12-12

Zespół Szkół Ogólnokształcących i Policealnych

Section I - The contracting

I.1) Name and address: Zespół Szkół Ogólnokształcących i Policealnych ul. 1000-lecia 15 15 18-200 Wysokie Mazowieckie podlaskie tel. 0-86 275 22 35 fax. 0-86 275 22 35 REGON 45120496300000 http://www.jagiellonczyk.org.pl/, http://bip.st.wysmaz.wrotapodlasia.pl/Przetargi/PZOSiPO/

I.2) Type of contracting: Administracja samorządowa

Section II - Object of the contract

II.1) Definition of contract object

II.1.1) Name of order: Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej w Zespole Szkół Ogólnokształcących i Policealnych w Wysokiem Mazowieckiem.

II.1.2) Type of contract: Deliveries

II.1.3) Definition and size or range of contract: 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej w Zespole Szkół Ogólnokształcących i Policealnych w Wysokiem Mazowieckiem ul. 1000 Lecia 15, 18-200 Wysokie Mazowieckie dokonywana przez wykonawcę w zależności od asortymentu – Załącznik nr 1 do SIWZ, według określonych godzin i terminów dostaw: • Tabela A ( Warzywa i owoce ) – codziennie w godzinach od 7:00 do 7:30 • Tabela B ( Mięso i przetwory mięsne) - codziennie w godzinach od 7:00 do 7:30 • Tabela C ( Mrożonki i ryby) – codziennie w godzinach od 7:00 do 7:30 • Tabela D ( Nabiał ) –codziennie w godzinach od 7:00 do 7:30 • Tabela E ( Pieczywo ) - codziennie w godzinach od 7:00 do 7:30 • Tabela F ( Przetwory mączne, przyprawy i inne) – codziennie w godzinach od 7:00 do 7:30 2. Artykuły spożywcze będą dostarczane w ilości zgodnej z zamówieniami częściowymi składanymi przez osoby upoważnione, telefonicznie bądź pisemnie najpóźniej do godz.1400 dnia poprzedzającego dostawę wg cen określonych w szczegółowym formularzu ofertowym stanowiącym załącznik nr 3 SIWZ. Artykuły spożywcze będące przedmiotem zamówienia muszą spełniać wymogi określone przez Polskie Normy. 3. Świadczenie opisanych wyżej dostaw wymagane jest dla następującej lokalizacji Zamawiającego: Zespół Szkół Ogólnokształcących i Policealnych w Wysokiem Mazowieckiem, 18-200 Wysokie Mazowieckie, ul. 1000 Lecia 15. 4. W związku ze zmianą jadłospisu zamawiający może zmienić termin i godzinę dostawy towaru. 5. Zamawiający zgodnie z art. 30 ust 4 ustawy Pzp dopuszcza wprowadzenie rozwiązań równoważnych. 6. Zamawiający dopuszcza możliwości składania ofert częściowych wykazanych w tabelach w poszczególnych grupach - załącznik nr 1 do SIWZ. 7. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert wariantowych.

II.1.4) Common Procurement Vocabulary (CPV): 15000000-8

II.1.5) Whether submitting a partial offer: yes

II.1.6) Whether submitting a variant offer: no

II.1.7) Is expected to provide supplementary contracts: no

Section III - Information on legal, economic, financial and technical

III.1) Conditions relating to the contract:

Security deposit: No information

Section IV - The tender procedure

IV.1) Contract awarding procedure: open tender

IV.2) Tender evaluation criteria:

IV.2.1) Tender evaluation criteria: No information

IV.2.2) An electronic auction will be used: no

IV.3) Administrative information:

IV.3.1) The website address, which is available terms of reference: No information

IV.3.4) Time limit for receipt of requests to participate or tenders: No information