Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Szkole podstawowej nr 1 w Markach w roku 2019

Order Newsletter: 2018 Position: (oferta nr 3433788)

Client
Szkoła Podstawowa nr 1 im. Kornela Makuszyńskiego
State
mazowieckie
Address
05270 Marki, ul. Okólna 14
Phone
227615090
Fax
227615090
www
https://sp1marki.edupage.org/, http://bip.marki.pl/pl/bip/jednostki_samorzadowe/SP_1
E-Mail
markiszkola1@gazeta.pl
Created
2018-12-14

Szkoła Podstawowa nr 1 im. Kornela Makuszyńskiego

Section I - The contracting

I.1) Name and address: Szkoła Podstawowa nr 1 im. Kornela Makuszyńskiego ul. Okólna 14 05270 Marki mazowieckie tel. 227615090 fax. 227615090 REGON 80062800000 https://sp1marki.edupage.org/, http://bip.marki.pl/pl/bip/jednostki_samorzadowe/SP_1

I.2) Type of contracting: Inny

Section II - Object of the contract

II.1) Definition of contract object

II.1.1) Name of order: Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Szkole podstawowej nr 1 w Markach w roku 2019

II.1.2) Type of contract: Deliveries

II.1.3) Definition and size or range of contract: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych niezbędnych do sporządzania posiłków dla uczniów stołówki w Szkole Podstawowej nr 1 w Markach przez okres tj. od 02 stycznia 2019 r. do 31 grudnia 2019 r. zgodnie z podziałem na części: Część nr 1 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Część nr 2 - Dostawa produktów mleczarskich Część nr 3 - Dostawa produktów rolnictwa i ogrodnictwa oraz podobne produkty Część nr 4 - Dostawa różnych produktów spożywczych, oleje, produkty przemiału ziarna Część nr 5 - Dostawa – jajka Część nr 6 - Dostawa produktów mrożonych Część nr 7 - Dostawa pieczywa i wyrobów ciastkarskich Część nr 8 - Dostawa gotowych, świeżych produktów mącznych. 1. Dostawa artykułów spożywczych odbywać się będzie w zależności od bieżących potrzeb Zamawiającego. Towar musi być dostarczony następnego dnia od telefonicznego złożenia zamówienia. 2. Formularze asortymentowo-cenowe będące integralną częścią SIWZ zawierają wykaz asortymentu i ilości produktów spożywczych, które stanowią przewidywane zapotrzebowanie na okres trwania umowy. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 1 do SIWZ.

II.1.4) Common Procurement Vocabulary (CPV): 15800000-6

II.1.5) Whether submitting a partial offer: yes

II.1.6) Whether submitting a variant offer: no

II.1.7) Is expected to provide supplementary contracts: no

Section III - Information on legal, economic, financial and technical

III.1) Conditions relating to the contract:

Security deposit: No information

Section IV - The tender procedure

IV.1) Contract awarding procedure: open tender

IV.2) Tender evaluation criteria:

IV.2.1) Tender evaluation criteria: No information

IV.2.2) An electronic auction will be used: no

IV.3) Administrative information:

IV.3.1) The website address, which is available terms of reference: No information

IV.3.4) Time limit for receipt of requests to participate or tenders: No information