PRZYPRAWY ORAZ PRODUKTY POZOSTAŁE

Order Newsletter: 2018 Position: (oferta nr 3433972)

Client
Zespół Opieki Zdrowotnej
State
podkarpackie
Address
38-100 Strzyżów, ul. Dąbrowskiego 10 10
Phone
17 2761058
Fax
17 2761058
www
www.zozstrzyzow.pl
E-Mail
przetargi@zozstrzyzow.pl
Created
2018-12-17

Zespół Opieki Zdrowotnej

Section I - The contracting

I.1) Name and address: Zespół Opieki Zdrowotnej ul. Dąbrowskiego 10 10 38-100 Strzyżów podkarpackie tel. 17 2761058 fax. 17 2761058 REGON 37048251200000 www.zozstrzyzow.pl

I.2) Type of contracting: Inny

Section II - Object of the contract

II.1) Definition of contract object

II.1.1) Name of order: PRZYPRAWY ORAZ PRODUKTY POZOSTAŁE

II.1.2) Type of contract: Deliveries

II.1.3) Definition and size or range of contract: PRZYPRAWY ORAZ PRODUKTY POZOSTAŁE : 1 Chrzan tarty słoik 0,27 kg szt. 9 2 Cukier puder 0,5 kg szt. 3 3 Cukier waniliowy a 32 g szt. 15 4 Ćwikła z chrzanem 270g słoik szt. 30 5 Dżem niskosłodzony 280g, z min. 40g owoców sporządzono 100 g produktu, bez konserwantów, pasteryzowany szt. 255 6 Groszek konserwowy 400 g szt. 9 7 Herbata granulowana a 100 g kg 36 8 Kasza jęczmienna wiejska 0,5kg kg 120 9 Kasza manna kg 150 10 Kawa zbożowa rozpuszczalna w 100% z naturalnych składników, w składzie zboża minimum 72% (jęczmień żyto) 0,5 kg kg 15 11 Koncentrat buraczany 0,33 ml, nie mniej niż 50% soku z buraków szt. 15 12 Koncentrat pomidorowy 30% 0,165 kg; w 100 g produktu 120 g pomidorów, o intensywnym kolorze niezmieniający zabarwienia w trakcie obróbki termicznej szt. 300 13 Majonez 280g szt. 45 14 Margaryna zwykła kostka 0,25 kg kg 6 15 Mąka poznańska kg 360 16 Mąka ziemniaczana kg 15 17 Miód wielokwiatowy 25g szt 1350 18 Musztarda a 180 ml, 175 g szt. 15 19 Ocet 0,5l szt. 90 20 Olej 1l rzepakowy litr 90 21 Pasztet z drobiu 160g. Zawartość białka w 100 g nie mniej niż 6,9 g. Zawartość tłuszczu w 100g produktu nie więcej niż 14g szt. 750 22 Płatki owsiane kg 60 23 Ryż kg 60 24 Ryż paraboliczny kg 90 25 Sałatka warzywna słoik 900g. szt. 15 26 Sałatka z czerwonej kapusty słoik 900 g szt. 15 27 Sól kg 90 28 Syrop z cytryny (słodka zaprawa) op. a 0,5l szt. 180 29 Kisiel na 0,5l wody bez cukru 3 smaki szt. 30 30 Budyń na 0,5l mleka bez cukru szt. 15 31 Cukier kg 450 32 Pietruszka susz. a 20g op. 90 33 Koper susz. a 20g op. 120 34 Makaron nitki – cienka, min. 4 - jajeczny kg 45 35 Makaron świderki, min. 4 - jajeczny kg 180 36 Makaron drobny typu zacierka, min. 4 - jajeczny kg 30 37 Czosnek granulowany a 20 g op. 30 38 Kminek a 20g. op. 15 39 Kwasek cytrynowy a 20g. op. 75 40 Majeranek a 10 g op. 6 41 Papryka słodka a 20 g op. 30 42 Pieprz mielony czarny a 20g op. 45 43 Przyprawa sucha warzywa mieszane, bez glutaminianu sodu i konserwantów oraz sztucznych barwników; zawiera min. 27% warzyw suszonych takich jak: marchew, cebula, pasternak, seler, natka pietruszki; opakowanie 100g kg 15 44 Przyprawa do zup w płynie, zawiera wyciąg z lubczyku, bez konserwantów, op. a 1l litr 210 45 Przyprawa do gulaszu a 20g op. 15 46 Sos pieczeniowy jasny op. 15 47 Przyprawa do kurczaka a 20 g op. 15 48 Cynamon a 20 g op. 15 49 Płatki jęczmienne błyskawiczne kg 15 50 Kasza jaglana kg 15 51 Ketchup łagodny, bez konserwantów, barwników spożywczych i zagęstników, produkt bezglutenowy; do produkcji użyto min. 205g pomidorów na 100g produktu; gramatura opakowania 450-500g szt 15 52 Kukurydza konserwowa; opakowanie 400-420g z otwieraczem szt 30 53 Płatki ryżowe błyskawiczne opak 500g kg 15 54 Kleik ryżowy błyskawiczny do przygotowania z letnią wodą op 100-200g kg 3 55 Kakao naturalne o obniżonej zawartości tłuszczu 10-12% ekstra ciemne op. 140-150g kg 15 56 Przyprawa do karkówki 20 g op. 15 57 Liść laurowy a 6g op. 15 58 Lubczyk - przyprawa suszona 10g szt 60 59 Ziele angielskie a 12 g op. 15

II.1.4) Common Procurement Vocabulary (CPV): 15800000-6

II.1.5) Whether submitting a partial offer: no

II.1.6) Whether submitting a variant offer: no

II.1.7) Is expected to provide supplementary contracts: no

Section III - Information on legal, economic, financial and technical

III.1) Conditions relating to the contract:

Security deposit: No information

Section IV - The tender procedure

IV.1) Contract awarding procedure: open tender

IV.2) Tender evaluation criteria:

IV.2.1) Tender evaluation criteria: No information

IV.2.2) An electronic auction will be used: no

IV.3) Administrative information:

IV.3.1) The website address, which is available terms of reference: No information

IV.3.4) Time limit for receipt of requests to participate or tenders: No information