Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na potrzeby żywieniowe mieszkańców Regionalnego Centrum Rehabilitacji i Pomocy Społecznej w Borzęcinie

Order Newsletter: 2018 Position: (oferta nr 3434004)

Client
Regionalne Centrum Rehabilitacji i Pomocy Społecznej w Borzęcinie
State
małopolskie
Address
32-825 Borzęcin, Borzęcin 591
Phone
0146740550,
www
https://bip.malopolska.pl/rcripsborzecin
E-Mail
rcrips@borzecin.pl,
Created
2018-12-17

Regionalne Centrum Rehabilitacji i Pomocy Społecznej w Borzęcinie

Section I - The contracting

I.1) Name and address: Regionalne Centrum Rehabilitacji i Pomocy Społecznej w Borzęcinie Borzęcin 591 32-825 Borzęcin małopolskie tel. 0146740550, REGON 365348192 https://bip.malopolska.pl/rcripsborzecin

I.2) Type of contracting: Jednostki organizacyjne administracji samorządowej

Section II - Object of the contract

II.1) Definition of contract object

II.1.1) Name of order: Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na potrzeby żywieniowe mieszkańców Regionalnego Centrum Rehabilitacji i Pomocy Społecznej w Borzęcinie

II.1.2) Type of contract: Deliveries

II.1.3) Definition and size or range of contract: 1. Przedmiotem zamówienia jest zakup i sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na potrzeby żywieniowe mieszkańców Regionalnego Centrum Rehabilitacji i Pomocy Społecznej w Borzęcinie, 32-825 Borzęcin 591. 2. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 1) 15000000-8 – Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne 2) 15800000-6 – Różne produkty spożywcze, 3) 15500000-3 – Produkty mleczarskie, 4) 15300000-1 – Owoce, warzywa i podobne produkty, 5) 15200000-0 – Ryby przetworzone i konserwowe, 6) 15100000-1 – Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne, 7) 15811000-6 – Pieczywo 8) 15610000-7 – Produkty przemiału ziarna 9) 15400000-2 – Oleje i tłuszcze roślinne lub zwierzęce 3. Wszystkie podane parametry w załącznikach do niniejszej specyfikacji są wymagane. Nieposiadanie jakiegokolwiek parametru daje podstawy Zamawiającemu do odrzucenia oferty 4. Projekt umowy stanowiący załącznik nr 8 do SIWZ jest integralną częścią dokumentacji i zapisy w niej zawarte traktuje się jako warunki udzielenia zamówienia. 5. Podwykonawstwo: 1) Wykonawca może powierzyć wykonanie części zamówienia podwykonawcom. 2) Wykonawca jest obowiązany wskazać w ofercie części zamówienia, których wykonanie zamierza powierzyć podwykonawcom z podaniem przez Wykonawcę firm podwykonawców. 3) Zamawiający informuje, że nie zastrzega osobistego wykonania przez Wykonawcę kluczowych części zamówienia. 4) Jeżeli Zamawiający stwierdzi, że wobec danego podwykonawcy zachodzą podstawy wykluczenia,Wykonawca obowiązany jest zastąpić tego podwykonawcę lub zrezygnować z powierzenia wykonania części zamówienia podwykonawcy. 5) Powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom nie zwalnia Wykonawcy z odpowiedzialnościza należyte wykonanie tego zamówienia. 6. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych. 7. Rodzaje asortymentu zamówienia: 1) Mięso i produkty mięsne 2) Ryby i mrożonki 3) Owoce i warzywa 4) Produkty mleczarskie 5) Pieczywo 6) Różne produkty spożywcze 8. Każdy rodzaj asortymentu zamówienia wymieniona w pkt. 7 jest częścią zamówienia. 9. Ofertę można składać na dowolną ilość części zamówienia.

II.1.4) Common Procurement Vocabulary (CPV): 15000000-8

II.1.5) Whether submitting a partial offer: yes

II.1.6) Whether submitting a variant offer: no

II.1.7) Is expected to provide supplementary contracts: no

Section III - Information on legal, economic, financial and technical

III.1) Conditions relating to the contract:

Security deposit: 1. Zamawiający żąda od Wykonawców wniesienia wadium dla każdej części zamówienia w wysokości: 1) Mięso i produkty mięsne – 3.500,00 zł brutto 2) Ryby i mrożonki – 400,00 zł brutto 3) Owoce i warzywa –1.400,00 zł brutto 4) Produkty mleczarskie –1.500,00

Section IV - The tender procedure

IV.1) Contract awarding procedure: open tender

IV.2) Tender evaluation criteria:

IV.2.1) Tender evaluation criteria: No information

IV.2.2) An electronic auction will be used: no

IV.3) Administrative information:

IV.3.1) The website address, which is available terms of reference: No information

IV.3.4) Time limit for receipt of requests to participate or tenders: No information