Świadczenie usług gastronomicznych na potrzeby polowań (przygotowanie i podawanie posiłków) dla grup myśliwych oraz świadczenie usług utrzymania czystości kwatery myśliwskiej i terenu zewnętrznego z utrzymaniem terenów zielonych i czystości wokół kwatery

Order Newsletter: 2019 Position: (oferta nr 3468363)

Client
Nadleśnictwo Lutówko
State
kujawsko-pomorskie
Address
89-407 Lutówko, Lutówko 18
Phone
0-52 388 47 22
Fax
0-52 388 47 85
www
http://http://www.lutowko.torun.lasy.gov.pl/
E-Mail
lutowko@torun.lasy.gov.pl
Created
2019-04-18

Nadleśnictwo Lutówko

Section I - The contracting

I.1) Name and address: Nadleśnictwo Lutówko Lutówko 18 89-407 Lutówko kujawsko-pomorskie tel. 0-52 388 47 22 fax. 0-52 388 47 85 REGON 90550680000000 http://http://www.lutowko.torun.lasy.gov.pl/

I.2) Type of contracting: Inny

Section II - Object of the contract

II.1) Definition of contract object

II.1.1) Name of order: Świadczenie usług gastronomicznych na potrzeby polowań (przygotowanie i podawanie posiłków) dla grup myśliwych oraz świadczenie usług utrzymania czystości kwatery myśliwskiej i terenu zewnętrznego z utrzymaniem terenów zielonych i czystości wokół kwatery

II.1.2) Type of contract: Services

II.1.3) Definition and size or range of contract: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych na potrzeby polowań (przygotowanie i podawanie posiłków) dla grup myśliwych oraz świadczenie usług utrzymania czystości kwatery myśliwskiej i terenu zewnętrznego z utrzymaniem terenów zielonych i czystości wokół kwatery Ośrodka Hodowli Zwierzyny Nadleśnictwa Lutówko. Zakres obejmuje: przygotowywanie i podawanie posiłków dla uczestników imprez myśliwskich organizowanych przez Nadleśnictwo Lutówko, sprzątanie pomieszczenia jadalni i kuchni wraz z umeblowaniem i sprzętem kuchennym oraz zmywanie naczyń i utrzymanie czystości kwatery myśliwskiej i terenu zewnętrznego z utrzymaniem terenów zielonych i czystości wokół kwatery Ośrodka Hodowli Zwierzyny Nadleśnictwa Lutówko. Planowany zakres zamówienia obejmuje 1100 osobodni (tj. 1100 sztuk całodziennego wyżywienia). Zakres ten dotyczy całego okresu świadczenia usługi.

II.1.4) Common Procurement Vocabulary (CPV): 55000000-0

II.1.5) Whether submitting a partial offer: yes

II.1.6) Whether submitting a variant offer: no

II.1.7) Is expected to provide supplementary contracts: no

Section III - Information on legal, economic, financial and technical

III.1) Conditions relating to the contract:

Security deposit: No information

Section IV - The tender procedure

IV.1) Contract awarding procedure: open tender

IV.2) Tender evaluation criteria:

IV.2.1) Tender evaluation criteria: No information

IV.2.2) An electronic auction will be used: no

IV.3) Administrative information:

IV.3.1) The website address, which is available terms of reference: No information

IV.3.4) Time limit for receipt of requests to participate or tenders: No information