Dostawy pieczywa i ciast dla OSSW w Kulach oraz Oddziału Zamiejscowego w Sulejowie.

Order Newsletter: 2019 Position: (oferta nr 3468391)

Client
Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach
State
śląskie
Address
42-110 Popów, Kule 2 2
Phone
034 3104030
Fax
034 3103653
E-Mail
dil_kule@sw.gov.pl
Created
2019-04-18

Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach

Section I - The contracting

I.1) Name and address: Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach Kule 2 2 42-110 Popów śląskie tel. 034 3104030 fax. 034 3103653 REGON 00067518100000

I.2) Type of contracting: Inny

Section II - Object of the contract

II.1) Definition of contract object

II.1.1) Name of order: Dostawy pieczywa i ciast dla OSSW w Kulach oraz Oddziału Zamiejscowego w Sulejowie.

II.1.2) Type of contract: Deliveries

II.1.3) Definition and size or range of contract: Przedmiotem zamówienia na potrzeby Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Kulach oraz Oddziału Zamiejscowego w Sulejowie są dostawy pieczywa i ciast. Zadanie nr 1 – dostawy pieczywa dla OSSW w Kulach: 1 Chleb mieszany pszenno-żytni typu „Baltonowski” kg 2500. 2 Chleb pszenno-żytni kg 200. 3 Chleb żytni kg 200. 4 Chleb razowy kg 200. 5 Bułka - baton kg 10. 6 Drożdżówka z nadzieniem szt. 2500. 7 Bułka pszenna typu „kajzerka” szt. 10000. 8 Bulka pszenna typu „graham” szt. 8000. 9 Bułka hot-dog szt. 700. 10 Rogale szt. 1200. Zadanie nr 2 – dostawy ciast dla OSSW w Kulach: 1 Ciasto biszkoptowe typu "Ptasie mleczko" kg 100. 2 Rogaliki z nadzieniem kg 100. 3 Rolada biszkoptowo-makowa kg 100. 4 Rolada z bitą śmietaną kg 100. 5 Sernik typu "Wiedeński" kg 200. 6 Babeczki kruche kg 50. 7 Pączki kg 50. 8 Seromakowiec kg 100. 9 Ciasto jogurtowe kg 150. 10 Makowiec kg 70. 11 Babka marmurkowa kg 100. 12 Ciasteczka francuskie kg 100. 13 Ciasto biszkoptowe typu "Rafaello" kg 100. 14 Ciasto ucierane typu "Cynamonowiec" kg 100. 15 Ciasto biszkoptowe typu "Bakaliowe" kg 100. 16 Ciasteczka kg 100. 17 Ciasto biszkoptowe typu "Bajadera" kg 100. 18 Ciasto biszkoptowo-kawowe typu "Biedronka" kg 100. 19 Ciasto biszkoptowe typu "Szarlotka" kg 100. 20 Piernik kg 100. 21 Sernik na zimno kg 100. 22 Ciasto drożdżowe z kruszonką kg 100. Zadanie nr 3 – dostawy pieczywa dla OSSW w Kulach OZ w Sulejowie: 1 Bułka tarta kg 150. 2 Kanapka angielka kg 70. 3 Chleb pszenno-żytni duży kg 2500. 4 Chleb żytni pełnoziarnisty kg 1200. 5 Chleb pszenny z nasionami szałwii hiszpańskiej kg 1200. 6 Bułka pszenna zwykła kg 480. 7 Bułka graham kg 300. 8 Bułka kajzerka kg 400. 9 Bułka z kapustą kg 90. 10 Zapiekanka kg 100. Zadanie nr 4 – dostawy ciast dla OSSW w Kulach OZ w Sulejowie: 1 Pączek drożdżowy kg 90. 2 Drożdżówka z nadzieniem kg 250. 3 Jagodnik kg 22. 4 Rurka z kremem kg 90. 5 Ciastko francuskie kg 90. 6 Ptyś kg 80. 7 Ciastko typu Gniazdo Poznańskie kg 80. 8 Mini pizza kg 120. 9 Sernik kg 150. 10 Placek drożdżowy kg 150. 11 Babka piaskowa marmurkowa kg 150. 12 Ciasto typu Wuzetka kg 130. 13 Ciasto miodowe kg 130. 14 Ciasto sezamowe kg 130.

II.1.4) Common Procurement Vocabulary (CPV): 15810000-9

II.1.5) Whether submitting a partial offer: yes

II.1.6) Whether submitting a variant offer: no

II.1.7) Is expected to provide supplementary contracts: no

Section III - Information on legal, economic, financial and technical

III.1) Conditions relating to the contract:

Security deposit: No information

Section IV - The tender procedure

IV.1) Contract awarding procedure: open tender

IV.2) Tender evaluation criteria:

IV.2.1) Tender evaluation criteria: No information

IV.2.2) An electronic auction will be used: no

IV.3) Administrative information:

IV.3.1) The website address, which is available terms of reference: No information

IV.3.4) Time limit for receipt of requests to participate or tenders: No information